Hotel Caretta Relax 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Caretta Relax 4* este situat in statiunea Konakli, pe tarmul Mediteranei, la 12 km distanta de Alanya. Hotelul amplasat intr-o vasta gradina are acces la reteaua de transport public, iar plaja se afla la 300 de metri distanta. Doua piscine spatioase in aer liber dotate cu tobogane acvatice sunt disponibile pentru adulti si copii. Baia turceasca, masajele si sauna asigura relaxarea si revigorarea trupurilor si mintilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Caretta Relax 4* pune la dispozitia oaspetilor sai: Aer Conditionat in spatiile publice, receptie deschisa non stop, cutie de valori la receptie, schimb valutar, 4 lifturi, supermarket, gradina, spalatorie contra cost, servicii medicale contra cost, inchiriere biciclete, terasa la soare, sala de gimnastica, paza non stop, Wi-Fi contra cost, bar, restaurant, sala de conferinte, 2 piscine in aer liber, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele, tobogane acvatice, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, programe de divertisment pentru adulti si copii, TV lounge, teatru/auditorium, camera de jocuri, club de noapte, sauna contra cost, baie turceasca, masaj contra cost, salon de coafura, banana, schi pe apa, jet ski, tenis de masa, aerobic, volei pe plaja, tenis, darts.

Camere hotel

Fiecare din cele 299 de camere este dotata cu: seif contra cost, Aer Conditionat, telefon, radio, mini bar, incalzire centrala, baie cu dus/cada si uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.