Hotel Arma`s Gul Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Arma`s Gul Beach 4* se află la doar cativa pasi de tarmul Marii Mediterane, in statiunea Kemer, la 40 de km de centrul orasului Antalya si la 50 de km de Aeroportul Antalya.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, WiFi contra cost in zonele publice, aer condiţionat, seif, lift, camere pentru nefumători, incalzire, magazine, salon de frumuseţe, mini market, bar, snack bar, restaurant, bufet pentru copii, parcare gratuita fara rezervare, spa și centru de wellness, sauna, baie turcească/baie de aburi, masaj, sală de fitness, piscină în aer liber, piscina pentru copii, teren de joacă pentru copii, fax/copiator, spălătorie, serviciu de calcat, săli de conferinţă şi petreceri, gradina, terasa, zonă de plajă privată, animatori, divertisment de seară, scufundări, caiac, windsurfing, darts, tenis de masă, biliard, cameră de jocuri. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, seif, balcon, mini bar,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel