Hotel THB Mirador 4*



Descriere hotel

Hotelul THB Mirador 4* se afla la 1,5 km de centrul istoric al orasului Palma de Mallorca si ofera vedere la Portul Palma si la catedrala. O linie de autobuz asigura legatura cu aeroportul orasului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, schimb valutar, WiFi gratuit, seif, lift, aer condiţionat, zonă pentru fumători, încălzire, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, închirieri auto, parcare contra cost cu rezervare, gradina, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, galerii de arta temporare, inchirieri biciclete, WiFi gratuit, bar, snack bar, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, cafenea, spa și centru de wellness, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, menaj zilnic, lustruire pantofi, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, seif, telefon, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, serviciu de trezire, incalzire, balcon, frigider, mobilier de gradina, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel