Hotel Sheraton La Caleta 5*



Descriere hotel

 Hotelul Sheraton La Caleta Resort & Spa 5* se afla la 1,5 km de terenul de golf din Costa Adeje, la 5 km de alte terenuri de golf si la 10 minute de mers cu masina de Siam Park. 


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, seif, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, aer condiţionat, incalzire, lift, magazine, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, bar, snack bar, mic dejun în cameră, restaurant, room service, meniu pentru copii, cafenea, bufet pentru copii, parcare contra cost fara rezervare, grădină, terasa, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, solar, masaj, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, WiFi gratuit, curăţătorie chimică/spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, teren de tenis, mini golf, cameră de jocuri, drumeţii, aqua park, divertisment de seară, coș pentru animale de companie, castroane pentru animale de companie. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.   


Camere hotel

 Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, seif, birou, telefon, radio,  TV cu ecran plat si canale cu plata/cablu, mini bar, terasa, pat pliant, fier de calcat, zona de relaxare, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, bideu, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel