Hotel Mediterranean Palace 5*



Descriere hotel

Hotelul Mediterranean Palace 5*  apartine complexului Mare Nostrum Resort si este situat langa Plaja Camison, in statiunea Playa de las Americas. Terenul de golf Las Americas si  Siam park se afla la 10 minute de mers cu masina, iar Aeroportul Tenerife Sur este la 15 minute de mers cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, seif, lift, transfer la aeroport contra cost, bar, snack bar, restaurant, room service, parcare gratuita fara rezervare, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, sezlonguri, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, terasă la soare, acces direct la plaja, magazine, aer condiţionat, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, ziare, lift, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, teren de tenis, cameră de jocuri, inchirieri biciclete. Animalele de companie nu sunt acceptate.      


Camere hotel

 Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, birou, terasa, balcon, mini bar, telefon, radio, WiFi gartuit, TV cu ecran plat, priza langa pat, seif, serviciu de trezire, cana fierbator, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, bideu, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel