Hotel HSM S`Olivera 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul HSM S`Olivera 4* se afla la 300 de metri de plaja Palmira din Peguera si la doar 250 de metri de promenada de pe faleza din Paguera, impanzita de magazine, baruri şi restaurante. Plimbandu-va pe faleză ajungeti în Santa Ponsa, Palmanova sau Magaluf. Orasul Palma de Mallorca este la 22 de km distanta,accesibil cu autobuzele care au statie la doar 250 de metri distanta de hotel. Restaurantul spaţios  oferă o gamă largă de preparate tip bufet, reci şi calde si deserturi de casă. Vara  există un  bar langa piscina generoasa in aer liber. Iarna,  oaspetii au la dispozitie piscina interioara gratuita, o cadă cu hidromasaj si o sauna. Hotelul face parte din lantul hotelier Hoteles Saint Michel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul HSM S`Olivera 4* ofera:  recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, incalzire, bar, restaurant bufet, snack bar, seif, lift,  piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasa la soare, gradina, inchirieri auto, camera de bagaje, fax/copiator, camere de familie, camere pentru nefumatori, WiFi gratuit in spatii publice si contra cost in camere, internet prin cablu contra cost in zonele publice,  divertisment de seară, animatori, biliard, teren de joaca pentru copii, mini golf, tenis de masa, inchirieri biciclete, camera de jocuri, sauna, piscina interioara deschisa in sezon, cada cu hidromasaj/jacuzzi. Nu exista parcare disponibila.

Camere hotel

Cele 189 de camere decorate in culori calde si pardosite cu gresie sunt prevăzute cu aer condiţionat, balcoane, TV prin satelit si bai cu uscătoare de păr.

Masa hotel

Demipensiune.