Hotel H10 Atlantic Sunset 5*



Descriere hotel

Hotelul  H10 Atlantic Sunset 5* inaugurat in luna mai 2019, se afla in statiunea Playa Paraiso din Tenerife, la 4 km de Golful Costa Adeje, la 10 km de statiunea Costa Adeje, la 28 de km distanta de   Aeroportul International Tenerife Sur. Hotelul ofera vedere la Insula La Gomera situata vis-a-vis.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: WiFi gratuit, 3 piscine in aer liber (o piscina infinita si o piscina in zona Privilege), 2 piscine pentru copii, sala de gimnastica, salon de frumusete, camere si servicii exclusive Privilege, centru spa, club pentru copii, 2 sali de conferinte si petreceri, room service non stop, programe de divertisment, sporturi acvatice, restaurant principal, 4 restaurante a la carte, snack bar, cafenea, bar la piscina, lobby bar, amfiteatru bar, bar Privilege la piscina, piscina interioara, masaj, sauna, fitness, jacuzzi, baie turceasca/baie de aburi, salon de frumusete, animatori, muzica live, spectacole.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, balcon/terasa, TV Smart cu canale internationale,  Nespresso pentru prepararea cafelei, mini bar, seif, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, oglinda cosmetica, halate de baie, papuci de casa.

Masa hotel