Hotel H 10 Tenerife Playa 4*



Descriere hotel

Hotelul H 10 Tenerife Playa 4*  este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Puerto De La Cruz, vis-a-vis de Lacul Martianez, la 50 de metri de mare, la 2 km de cel mai apropiat teren de golf si la 40 de minute de mers cu masina de Parcul National Teide.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, ziare, lift, seif, WiFi gratuit, acces direct la plaja, terasă la soare, grădină, bilete la atracții sau spectacole, salon TV, zonă pentru fumători, aer condiţionat, închirieri auto, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumusete, bar, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, automat bauturi, meniu pentru copii, menaj zilnic, curăţătorie chimică/spălătorie, serviciu de calcat, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, piscină pentru copii, umbrele de plajă, piscină în aer liber, solar, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sauna, sală de fitness, tir cu arcul, cameră de jocuri, tenis de masă, darts, biliard, bowling, inchirieri biciclete, animatori, divertisment de seară, muzica live, seri cu cină tematică, gradina, terasă la soare, acces direct la plaja. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, seif, telefon, birou,  mini bar, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel