Hotel Gran Melia Palacio de Isora 5*



Descriere hotel

Hotelul  Gran Melia Palacio de Isora 5* este amplasat pe prima linie la ocean, la aproximativ 30 de minute de aeroport, in Guia de Isora.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Gran Melia Palacio de Isora 5* ofera oaspetilor sai 4 sali de conferinte, facilitate "Family Concierge" (ajutor personalizat, zona Play Station, Wi-Fi, Game Gear cu acces internet gratuit, rezervari preferentiale la restaurante, activitati si YHY Spa, piscine pentru copii, diverse alte facilitati valabile in toate tipurile de camere cu exceptia vilelor si a zonei Red Level), 6 restaurante, YHI Spa si Club de sanatate si un teren de Golf.

Camere hotel

Camerele hotelului Gran Melia Palacio de Isora 5* sunt 185 la numar: Demi Suite cu vedere la gradina, 233 Demi Suites cu vedere la ocean, 32 Demi Suites cu gradina privata, 60 Master Suites cu 1 sau 2 dormitoare, 53 Demi Suites Red Level (doar pentru adulti) si 6 Ocean Front Garden Villa. Camerele Demi Suite cu vedere la gradina sau la ocean sunt echipate cu terasa privata sau balcon, living cu canapea, mobila de mahon, baie cu dus, TV cu flatscreen, acces internet (contra cost) si aer conditionat cu control individual.

Masa hotel

Mic dejun.