Hotel Flamenco 4*



Descriere hotel

Hotelul Flamenco 4* este situat pe plaja, in apropierea centrului statiunii Cala Millor, unde se regasesc numeroase magazine, baruri si restaurante. Acest hotel modern este potrivit pentru familii, si are facilităţi superbe, inclusiv o piscină excelentă în aer liber şi un centru de fitness bine dotat, precum şi un restaurant unde se servesc mese tip bufet. Bucuraţi-vă de priveliştea minunată a mării din această locaţie centrală din cunoscutul oraş Cala Millor. Profitaţi din plin de locaţia Hotelului Flamenco 4* vizitând plaja cunoscută, unde veţi putea să înotaţi în apele liniştite şi să practicaţi mai multe sporturi acvatice. Savuraţi mesele consistente servite la restaurantul Hotelului Flamenco 4*. Vă puteţi servi cu o bogată varietate de preparate calde şi reci, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea regională. Relaxaţi-vă apoi şi urmăriţi variatele spectacole cu muzică live organizate de echipa de la Flamenco. Aveţi la dispoziţie o mulţime de activităţi în timpul sejurului la Flamenco. Pe lângă o baie răcoritoare în piscina în aer liber, puteţi face mişcare la sala de sport sau puteţi participa la activităţile plăcute organizate de către echipa de divertisment. După toate acestea, vă puteţi îndrepta spre saună şi cada cu hidromasaj, pentru a vă relaxa cu adevărat.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Flamenco 4* ofera oaspetilor sai un restaurant, showuri de gatit, bar la piscina, programe de animatie, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina interioara, wireless, jacuzzi, sauna si baie turceasca, sala de jocuri, receptie, room-service, serviciu inchiriere biciclete, garderoba, servicii medicale, sala de fitness, masaj, lift, umbrele si sezlonguri la piscina.

Camere hotel

Hotelul Flamenco 4* dispune de 220 de camere duble, cu bai proprii, Aer Conditionat, telefon, minibar, TV satelit, balcon, seif si foehn.

Masa hotel

Mic dejun.