Hotel Secrets Royal Beach Punta Cana 4*



Descriere hotel

Hotelul Secrets Royal Beach Punta Cana 4* este situat pe plaja, aproape de Palma Real Shopping Village, Clubul de Golf Cocotal si Insula Delfin. Intre atractiile locale se numara si Parcul de distractii Manati si Plaja Bavaro.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Secrets Royal Beach Punta Cana 4* isi intampina oaspetii cu urmatoarele dotari: 373 de camere, receptie deschisa non stop, Aer Conditionat in spatiile publice, facilitati pentru organizarea banchetelor, servicii de cosmetica, biliard, centru de afaceri, bar pe plaja, casino, sali de dans, concierge, schimb valutar, curatatorie chimica, ascensor, magazin de cadouri, servicii spa, 8 sali de conferinte, asistenta medicala, bar la piscina, majordom, room service non stop, sauna, lant de magazine, piscina exterioara, tenis, asistenta turistica, organizare nunti, internet Wi-Fi contra cost, coafor, umbrele la plaja si la piscina, masaj in camera, club de noapte, lustragiu, gradina, golf, barci cu motor, parasailing, tururi cu helicopterul/aeroplanul, pescuit, lectii golf, aerobic, baschet, kayaking, sailing, inot, windsurfing, bowling.

Camere hotel

Fiecare camera a hotelului este decorata modern, cu gust, in culori calde si vesele. Accesul in camere se face din exterior. Dotarea standard a unei camere este urmatoarea: Aer Conditionat, balcon, halate de baie, radio cu ceas desteptator, cafetiera/ceainic electric, birou, telefon, uscator de par, seif, fier si masa de calcat, oglinda machaij, mini bar, TV LCD cablu cu canale Premium, baie cu dus si cada separate, papuci, internet Wi-Fi contra cost.
 

Masa hotel

All inclusive