Hotel Riu Palace Punta Cana 5*



Descriere hotel

Hotelul Riu Palace Punta Cana  5* este situat direct pe plaja cu nisip alb, in cadrul complexului Riu  inconjurat de gradini tropicale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Riu Palace Punta Cana 5* are in componenta 612 apartamente junior cu baie complet utilata, telefon, aer conditionat, ventilator, minibar, TV, seif, balcon,  restaurant pentru nefumatori „Don Manuel” cu terasa, restaurant brazilian „La Bodega”, restaurant fusion „Krystal”, restaurant japonez „Yokohama”, restaurant italian „Luigi”,  restaurant la piscina „La altagracia” bar salon, piscina cu apa dulce cu sectiune pentru copii, solarium, sala de internet  (contra cost), spa, pizzerie, sala de gimnastica, salon de cosmetica, coafor, farmacie, discoteca „Pacha”,  magazine,  4 terenuri de tenis, centru pentru sporturi acvatice, programe de divertisment, casino. Pe plaja sunt umbrele, sezlonguri. In zonele publice exista Aer Conditionat. Se ofera asistenta medicala la cerere. Exista personal care vorbeste mai multe limbi. Parcarea este gratuita. Internet gratuit Wi Fi in toate camerele si in cateva zone publice.


   



Camere hotel

Camerele tip  Junior Suite sunt dotate cu un pat mare sau doua paturi duble si au vedere la gradina. Acestea sunt decorate in stil european contemporan si dispun de TV cu canale din USA, telefon, internet de mare viteza,  minibar, seif, baie cu dus si uscator de par, fier de calcat, Aer Conditionat si radio cu ceas.

Camerele Suite Jacuzzi  au vedere la ocean si sunt decorate in stil european contemporan. Acestea sunt dotate cu dus tip spa, TV cu canale USA, telefon, internet de mare viteza wireless, minibar, seif, radio cu ceas, fier de calcat, baie cu dus si uscator de par, Aer Conditionat.

Masa hotel

All inclusive