Hotel Melia Caribe Tropical 5*



Descriere hotel

Hotelul Melia Caribe Tropical 5* este pozitionat direct pe plaja cu nisip alb din Playa Bavaro, in mijlocul unei regiuni tropicale de vis, cu mangrove, cocotieri si mici lacuri. Hotelul ofera acces la un teren de golf de nivel internaţional, un cazino incitant şi o plajă uimitoare la Marea Caraibelor, asigurand vacante de neuitat.
Complexul Melia Caribe Tropical 5* oferă o gamă largă de activităţi: 10 piscine în aer liber şi 8 terenuri de tenis luminate. Dupa o zi petrecută făcând canotaj sau snorkeling, va puteti relaxa cu un masaj într-unul din cele 2 centre SPA luxoase sau va puteti incerca norocul în cazinou.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o oferta vasta de agrement, dispunand de 10 piscine (sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele de baie si de plaja sunt oferite gratuit), bazine separate pentru copii, "The Flintstones Land " (pentru oaspetii cei mai mici), casino, acces WLAN (contra cost), salon de infrumusetare, SPA, servicii medicale, inchiriere masini si casa de schimb valutar.
Cele 13 restaurante ale hotelului (dintre care 10 a la carte, cel japonez fiind contra cost) servesc specialitati delicioase. Atmosfera de vacanta predomina insa si in cele 14 baruri sau la spectacolele live din timpul serii. Un shuttle transporta turistii in toate zonele resortului, iar daca aveti chef de cumparaturi puteti vizita Palma Real Shopping Village.
Contra cost: masaje si proceduri SPA, scufundari, pescuit in larg, barca cu podea de sticla, sporturi nautice motorizate, calarie, climbing park, Cocotal Golf & Country Club cu 27 gauri.
Activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): 8 terenuri de tenis (cu nocturna - contra cost), caiac, canoe, hidrobicicleta, windsurf, nagivatie, snorkeling, scufundari in piscina, centru fitness, sauna, baschet, bai de aburi, jacuzzi, tenis de masa, volei pe plaja, fotbal pe plaja, polo, aerobic si yoga.

Camere hotel

Hotelul are 1128 de camere: 44 bungalow-uri pe doua nivele, ce dispun de camere confortabil echipate.
Camerele Deluxe Junior Suite sunt dotate cu baie/dus, WC, foehn, aer conditionat, ventilator de tavan, seif de inchiriat, living cu minibar, filtru de cafea/ceai, televiziune prin cablu, precum si balcon sau terasa.
Camerele Family Junior Suite sunt amplasate in apropierea The Flintstones Land si sunt dotate cu playstation (la cerere), articole de toaleta pentru bebelusi/copii, jucarii de plaja si un alt dulap in camera, iar zona pentru copii este separata printr-o draperie.
Camerele Romance Suiten din apropierea piscinei si a plajei sunt dotate in plus cu televizor cu plasma, halate de baie, jacuzzi pentru 2 persoane si pat balinez pe terasa sau balcon.
Oaspetii Luxury Juniorsuite Royal Service se vor bucura de urmatoarele facilitati: receptie privata cu cocktail de bun venit si prosoape pentru reimprospatare, concierge-service si valet (la cerere), room service (intre orele 7-23), un Greenfee zilnic pentru terenul de golf Cocotal cu 27 gauri, (max Handicap 36, golf-carts obligat (contra cost), taxe, bacsis, bauturi si mese). Royal Service Lounge cu serviciu de internet gratuit, ziare si reviste internationale, open bar cu bauturi premium, precum si cafea, ceai, snack-uri si "Gabi Club" cu zona separata pe plaja, piscina proprie si Royal Club Restaurant pentru mic dejun, pranz si cina.

Masa hotel

All Inclusive.