Hotel Bahia Principe Luxury Cayo Levantado 5*



Descriere hotel

Hotelul Bahia Principe Luxury  Cayo Levantado  5* este destinat exclusiv adultilor si este situat in orasul Santa Barbara de Samana,  la 49 km de  Aeroportul Internațional Samana El Catey. Acest complex apartine lantului hotelier Bahia Principe Hotels & Resorts si ofera piscina in aer liber si o gama larga de facilitati printre care windsurfing, echitatie, snorkeling si spa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer conditionat, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, acces imediat la plajă, bar, restaurante a la carte şi bufet, snack bar, room service, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, seif, salon de frumuseţe, magazine, săli de conferinte şi petreceri, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, club de noapte/DJ, divertisment de seară, tenis de masă, teren de tenis, biliard, darts, pescuit, windsurfing, caiac, scufundări, snorkelling, echitatie, spa și centru de wellness,  masaj, piscină interioară, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, solar, saună, sală de fitness.

Camere hotel

Camerele sunt prevazute cu aer condiționat, TV cu ecrane plate și aparate pentru prepararea cafelei. Camerele superioare au cazi spa sau cazi cu hidromasaj.

Masa hotel

All Inclusiv