Hotel Royalton Splash Punta Cana Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Royalton Splash Punta Cana Resort & Spa 4* se află la 20 de minute de mers cu mașina de Centrul comercial Palma Real si la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul Internațional din Punta Cana. Hotelul detine un parc acvatic, piscine in aer liber, restaurante cu preparate mexicane si italiene, gelaterie, cafenea si 11 baruri. Hotelul ofera o gama variata de activitati sportive si nautice si este ideal pentru vacantele petrecute in familie, copiii si adolescentii bucurandu-se de facilitati atractive.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Royalton Splash Punta Cana Resort & Spa 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), teren de tenis, biliard, tenis de masă, snorkeling, mini golf, sporturi nautice, aqua park, spa si centru de wellness, masaj, cazinou, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, centru de afaceri, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare proprie gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate cele 525 de camere sunt prevazute cu Aer Conditionat, TV prin cablu, mini bar, balcon sau terasă și baie cu articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.