Hotel Bahia Principe Grand Punta Cana 5*



Descriere hotel

Hotelul Bahia Principe Grand  Punta Cana  5* se afla la 7 km de Playa Bavaro si la 11 km de  Aeroportul Internaţional din Punta Cana. Restaurantul Orquidea oferă un bufet cu tematică internaţională. Complexul ofera si restaurante frantuzesti, japoneze si tex-mex. Clubul de golf La Cana se gaseste la 11 km distanta, iar lagunele cu apa dulce se afla la 12 km. Centrul orasului Punta Cana se afla la 6,5 km. Parcul National de Est este situat la 47 de minute de mers cu masina. Complexul face parte din lantul hotelier Bahia Principe Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi contra cost, grădină, terasă la soare, piscină în aer liber  deschisă tot anul, acces imediat la plajă, bar, restaurant bufet, restaurante a la carte, mic dejun în cameră, grătar, meniuri cu diete speciale  la cerere, snack bar, room service, automat gustari si bauturi, zonă pentru fumători, cameră cu facilităţi antialergice, capelă/altar, magazine,  închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, seif, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, ziare, camere pentru nefumători, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, presă pentru călcat, pantaloni, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, birou de turism, bancomat, cameră de bagaje, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, spa și centru de wellness, solar, saună, sală de fitness, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, aqua park, animatori, divertisment de seară, club de noapte/DJ, club pentru copii, bibliotecă, sporturi nautice, snorkelling, scufundări,  caiac, windsurfing,  pescuit, biciclete disponibile  gratuit, echitatie, mini golf, inchirieri biciclete, cazino, darts, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de golf la maxim 3 km, teren de tenis.

Camere hotel

Toate camerele sunt prevazute cu balcoane şi terase, zone de relaxare cu  canapele, TV prin satelit şi bai. Unele suite au cazi spa.

Masa hotel

All Inclusive