Hotel Dreams Onyx Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Dreams Onyx Resort & Spa 5* este
situate in Punta Cana, la 35 de km de Aeroportul International Punta Cana, la
39 de km de Lagunele cu apa dulce si la 40 de km de Playa Juanillo. Hotelul face parte din lantul hotelier Now Resorts & Spa.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Dreams Onyx Resort & Spa 5* ofera: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service, snack bar, WiFi gratuit, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, săli de conferinte şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri, lift, suită nupţială, salon de frumuseţe, închirieri auto, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, bancomat, birou de turism, schimb valutar, serviciu de concierge, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, echitatie, darts, tenis de masă, biliard, teren de tenis, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj,  pescuit, snorkelling, acces imediat la plajă, cazinou, animatori, divertisment de seară. 

Camere hotel

Fiecare din cele 502 camere este prevazuta cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, terasa sau balcon mobilat, articole de toaleta gratuite, papuci si halate de baie. Unele camere au zone de relaxare.

Masa hotel

All Inclusive.