Hotel Be Live Collection Punta Cana 5*



Descriere hotel

Hotelul  Be Live Collection Punta Cana 5* se află în prima linie a plajei Atlanticului din Cabeza de Toro, protejat de un recif de corali și înconjurat  de o grădină tropicală. Hotelul face parte din lantul hotelier Be Live Hotels. In apropierea hotelului se gasesc un teren de golf si un club de iahting si pescuit. Complexul detine 9 piscine in aer liber, dintre care 2 sunt destinate oaspeților care rezervă pachete Adults Club și Better Together. Serile se organizeaza spectacole de divertisment. Restaurantul principal servește preparate internaționale tip bufet, iar Rodizio, The Chef`s Table, restaurantele cu specific italian, mexican, asiatic, brazilian și mediteraneean și restaurantele gourmet oferă specialitati a la carte. Exista si alte restaurante  precum Lobster House, Steak House, Burger Corner și KM Pizza.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, schimb valutar, birou de turism, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere pentru nefumatori, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, magazine, aer condiţionat, magazin de suveniruri/cadouri, bar, restaurant, snack bar, bar la piscină, room service, zonă de plajă privată cu acces direct, grădină, terasa, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină în aer liber, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, cazino, cameră de jocuri, teren de tenis, teren de golf la maxim 3 km, biliard, tenis de masa, teren de joacă pentru copii, echipament de tenis, club pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  aer condiţionat, telefon, balcon, WiFi gratuit, seif, mini bar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei,  ventilator, fierbător electric, fier de călcat, TV cu canale prin cablu, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Masa hotel

All Inclusive.