Hotel Barcelo Bavaro Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Barcelo Bavaro Beach 5* este un complex numai pentru adulti, situat pe malul marii si are o piscina în aer liber, înconjurată de cocotieri şi de şezlonguri. Complexul împarte un cazinou non stop cu Barcelo Bavaro Palace Deluxe.
Hotelul are un bancomat la hotel, precum şi un serviciu de schimb valutar. Hotelul este situat pe plaja Bavaro, la 15 minute de aeroportul Punta Cana, serviciu de transfer de la aeroport fiind disponibil la un cost suplimentar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 2 restaurante bufet, un snack bar (deschis 24 ore), 6 restaurante a la carte (mexican, japonez, spaniol, italian, grill), 2 restaurante doar pentru adulti, 13 baruri (sports bar, discoteca, bar la piscina cu bauturi nationale si selectie de bauturi internationale si 2 baruri doar pt adulti), chill out lounge, piscine, cazino, programe de animatie si sporturi nautice nemotorizate.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu TV, aer conditionat, feon, terasa sau balcon, seif, masa de calcat, fier de calcat, telefon, minibar, filtru de cafea si baie cu cada.

Masa hotel

All Inclusive.