Hotel Valentin Imperial Maya 5*



Descriere hotel

Hotelul Valentin Imperial Maya 5* este primul complex din Mexic al lantului hotelier spaniol "Valentin Hotels" si este amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje de pe Riviera Maya: Playa del Secreto. Pana in centrul orasului Cancun sau Playa del Carmen, se ajunge cu masina in 20-30 de minute.
Hotelul se afla intr-un areal vast si virgin, motiv pentru
care va veti bucura in liniste de vacanta dumneavoastra.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 540 de camere localizate in interiorul unei minunate gradini tropicale si mobilate cu eleganta si originalitate. Este vorba despre un stil care imbina armonios facilitatile moderne, confortul la cel mai inalt nivel si atmosfera tipic cordiala a constructiilor in stil mexican.
Deliciile culinare rafinate sunt satisfacute de un restaurant (tip bufet), 7 restaurante (a la carte) cu bufet international, bucatarie indoneziana, italiana, franceza, japoneza si mexicana, precum si cu specialitati de fructe de mare (homari - contra cost), plus un steak house.
Cele 9 baruri din interiorul complexului pregatesc si servesc bauturi si cocktail-uri racoritoare, iar din punct de vedere culinar resortul acopera orice dorinta.
Zona pentru relaxare este uriasa, cu o structura originala, fiind compusa dintr-o piscina mare cu 3 insulite, o piscina principala cu bazin pentru activitati in apa, un jacuzzi mare si 2 swim-up baruri, precum si o terasa extinsa, toate invitand oaspetii la baie si relaxare (sezlongurile, umbrelele de soare, prosoapele de baie la piscina si la plaja sunt oferite gratuit). In plus resortul dispune de un centru SPA foarte bine echipat, ce are in oferta masaje, hidroterapie, bai de aburi si tratamente faciale. Un centru de fitness cu spatiu separat pentru spinning si aerobic completeaza vasta oferta wellness. Paleta de servicii a resortului mai include un serviciu de inchirieri masini, serviciu de asistenta medicala (contra cost), un teatru cu muzica live si spectacole, precum si spectacole de divertisment pe timpul zilei si al serii. Turistii care au rezervat pachetul " Valentin Privilege" beneficiaza si de concierge service, check-in/check-out intr-un lounge privat, acces la lounge privat si la Business Center, precum si VIP-service si o multime de alte facilitati.
Contra cost: scufundari, navigatie cu barca si vaporasul (oferta locala) si proceduri SPA.
Gratuit: activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): aerobic, yoga, centru fitness, volei pe plaja, tenis, tenis de masa, inchiriere biciclete si caiac.

Camere hotel

Camerele Deluxe Junior Suite sunt dotate cu cada cu hidromasaj, dus separat, WC separat, foehn, aer conditionat, ventilator de tavan, telefon, televiziune prin satelit, DVD player, seif, minibar, cafetiera/ceainic, fier si masa de calcat, halat de baie, papuci , precum si balcon sau terasa cu vedere la gradina sau piscina.
Camerele Golden Junior Suite sunt dotate la fel, dar sunt mult mai spatioase si dispun in plus de cada cu hidromasaj pentru 2 persoane, precum si de 2 televizoare.
Camerele Golden Junior Suite Swim-up sunt dotate cu o terasa cu acces direct la piscina, ce se intinde de-a lungul acestor camere.
Camerele Emerald Junior Suite sunt dotate cu jacuzzi cu acces la balcon sau terasa si se afla in apropierea plajei. Camerele sunt despartite de plaja si de marea de culoarea turcoazului doar de o mica dumbrava de palmieri.

Masa hotel

All Inclusive.