Hotel Secrets Capri Riviera Cancun 5*



Descriere hotel

Hotelul Secrets Capri Riviera Cancun 5* este un complex hotelier luxos amplasat pe Playa del Carmen si apartine lantului hotelier AM Resorts. Orasul Cancun se afla la 40 de minute de mers cu masina. Complexul este destinat exclusiv adultilor si detine piscina pe tarmul oceanului, 6 restaurante, un centru spa extins si camere luxoase. Restaurantele Portofino, Himitsu si Seaside Grill ofera preparate rafinate, iar Restaurantul Oceania prepara fructe de mare proaspete. Oaspetii pot lua masa si la Restaurantul Riviera care serveste preparate tip bufet sau pot lua gustari si mese usoare la Barul Cactus Club Taco & Ceviche de langa piscina. Cele 5 baruri ofera cocktailuri originale si muzica live. Coco  Cafe are program non stop.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, aer conditionat, ziare, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, WiFi gratuit in zonele publice, internet prin cablu gratuit in camere, parcare publica gratuita fara rezervare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, suită nupţială, magazine, livrari alimente, salon de frumuseţe, bar, gratar, room service, restaurant bufet, mic dejun în cameră, snack bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale la cerere, cafenea, zonă de plajă privată, terasa la soare,  gradina, piscină în aer liber, umbrele, sezlonguri, sesiuni yoga, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sala de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, birou de turism, serviciu de concierge, schimb valutar, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie/curatatorie chimica, darts, biliard, biblioteca, tenis de masă, teren de golf  la maxim 3 km, teren de tenis, animatori, karaoke, sporturi nautice, caiac, pescuit, scufundări, snorkelling. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, balcon, mini bar, seif, telefon, radio, birou, zona de relaxare, terasa, TV cu canale prin cablu, statie de incarcare iPod, fier de calcat, internet prin cablu gratuit, ceas desteptator, baie cu dus si cada, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.