Hotel Riu Playacar 5*



Descriere hotel

Hotelul Riu Playacar 5* este
pozitionat direct pe plaja cu nisip alb a Caraibelor, la numai 3 km distanta de centru statiunii Playa del Carmen si 55 de km de aeroportul din Cancun, fiind o destinatie
ideala pentru cei ce cauta relaxarea. In imediata vecinatate exista inca 2 hoteluri: Riu
Palace, precum si celebrele resorturi Riu Yucatan si Riu Tequila. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala si mai multe bungalow-uri
pe 2 nivele si este inconjurat de o gradina
tropicala cu palmieri, cu o suprafata de 16 000 m patrati.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal cu bucatarie mexicana (a la carte), show cooking si bufet tematic, un grill/steakhouse, un restaurant la piscina, precum si un restaurant asiatic tip bufet (rezervare), ce satisfac orice dorinta culinara a oaspetilor. La pranz puteti alege intre ofertele generoase ale hotelurilor Riu Playacar, Riu Yucatan, Riu Lupita si Riu Tequila. Pool-barul, lobby-barul si salon-barul, dar si restul barurilor din cadrul hotelurilor Riu Yucatan, Riu Lupita si Riu Tequila prepara si servesc cocktailuri exotice si delicioase. Punctul de atractie al resortului este reprezentat de cele 2 piscine cu jacuzzi, un bazin separat pentru copii, precum si o terasa mare (sezlongurile si prosoapele de baie si de plaja sunt oferite gratuit), Kids Club (cu loc de joaca pt copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani), iar programele speciale pentru copii le vor oferi acestora momente de neuitat intr-o vacanta de vis.
Pe asa numita "Mexican Street" a hotelului invecinat Riu Yucatan, se afla diverse magazine care va invita sa le cutreierati, un spatiu pentru fitness (in care va puteti efectua programul zilnic de antrenament), precum si SPA-ul "Renova" (cu proceduri de infrumusetare, masaj si coafor). Pentru a nu exista niciun moment de plictiseala, oferta include si programul de divertisment pe parcursul zilei si al serii, precum si spectacole si muzica live.
Contra cost: proceduri SPA, scufundari, sporturi nautice motorizate si golf in imediata vecinatate.
Gratuit: activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): tenis de masa, gimnastica, zona de fitness in hotelul Riu Yucatan, volei, tenis (nocturna), windsurf, catamaran, caiac, body boards si echipament snorkeling.


Camere hotel

Camerele Standard sunt dotate cu dus, WC, foehn, aer conditionat, ventilator de tavan, telefon, radio cu alarma, minibar (bauturi racoritoare, apa si bere), dozator bauturi, TV satelit, seif si balcon sau terasa.
Camerele Suite sunt dotate identic, insa sunt mai spatioase si dispun in plus de un living si un dressing separat.

Masa hotel

All Inclusive.