Hotel H10 Ocean Coral & Turquesa 5*



Descriere hotel

Hotelul H10 Ocean Coral & Turquesa 5* este un complex situat în inima regiunii Riviera Maya cu vedere la apele frumoase din Caraibe, avand dotări și facilități excepționale, inclusiv un centru spa cu servicii complete, restaurante gourmet și nenumărate activități de agrement. In acest resort oaspeții au la dispoziție nenumărate activități, cum ar fi scufundări, tenis și multe alte sporturi pe apă nemotorizate. Complexul oferă în plus 4 piscine în aer liber, o piscină pentru copii și o cadă cu hidromasaj. Oaspeții pot lua masa în 6 restaurante diferite, care oferă preparate din bucătăria mexicană, italiană, americană și caraibiană. De asemenea, complexul include mai multe baruri și magazine.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul H10 Ocean Coral & Turquesa 5* le ofera oaspetilor sai o gama larga de facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă, terasă la soare, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, solar, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club pentru copii, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, automat (băuturi), automat (gustări), închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, frizerie/salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Spaţiile de cazare Privilege oferă check-out târziu (în funcție de disponibilitate), mic dejun în cameră și acces la zona de plajă privată și la Privilege Lounge. Aceste camere oferă, în plus, rezervări preferențiale la restaurante, precum și reduceri la centrul spa și la cel de scufundări.

Masa hotel

All Inclusive