Hotel Iberostar Paraiso del Mar 5*



Descriere hotel

Hotelul Iberostar Paraiso del Mar 5* este situat pe Playa Paraiso, intre Playa del Carmen si Puerto Morelos, de-a lungul frumoasei Riviere Mayase din Mexic. Stilul colonial in care a fost construit acest resort de lux, cu marele, impresionantul decor mexican, ii va surprinde placut pe oaspeti inca de la receptie. Deasemenea impresionanta este si flora tropicala din preajma hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Paraiso del Mar 5* isi rasfata vizitatorii cu o paleta variata si deosebit de atractiva de facilitati demne sa satisfaca cele mai exigente preferinte: una din cele mai mari si mai luxoase  piscine de pe intreaga riviera mayasa, (dotata cu baldachine si chioscuri din lemn de palmier pentru momente de relaxare); 2 restaurante bufet si 7 restaurante a la carte care servesc apetisante specialitati ale bucatariei mexicane si internationale; un paradis al sporturilor impresionant, incluzand un minunat curs de golf de prima clasa si centru de scufundari, printre alte activitati; sali de conferinte si intruniri; Internet cafe; zone publice cu acces la internet Wi-Fi; cabinet medical (contra cost); un club de noapte pentru adolescenti si unul  pentru adulti; spectacole profesioniste zilnice si seri distractive; centru de scufundari (contra cost); servicii de babysitting (contra cost); centru Spa (contra cost); club pentru copii intre 4 si 12 ani; baruri; room service; terenuri de tenis; sala de gimnastica. Se pot practica: echitatie, tir cu arcul, aerobic, fotbal, caiac, snorkeling, tenis de masa, volei, baschet, tenis de camp, biliard, windsurfing, navigatie cu catamaranul.

  

Camere hotel

Hotelul detine 388 de camere din care 162 sunt camere duble, 162  King suite, 60 Junior suite si 4 Presidential suite. Fiecare dintre acestea ofera cel mai inalt confort. In plus sunt oferite conditii adecvate si persoanelor cu dizabilitati. Toate camerele au terasa/balcon inconjurate de verdele junglei, Aer Conditionat, mini bar, filtru de cafea, telefon, ceas desteptator, TV color cu cablu, seif digital, fier de calcat, baie cu dus si/sau cada si uscator de par.

Masa hotel

All inclusive