Hotel Iberostar Paraiso Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Iberostar Paraiso Beach 5* este situat intre Playa del Carmen si Puerto Morelos, la aproximativ 30 de minute de aeroportul din Cancun. Hotelul dispune de mai mult de 400 m de plaja cu nisip alb.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Paraiso Beach 5* ofera oaspetilor sai 2 restaurante tip bufet, 2 snack bar, 7 restaurante (mediteranean, mexican, japonez, brazilian, steak house, italian, gourmet), 10 baruri: 2 lobby bar, 3 pool bar, teatru, discoteca (doua programe: un program pentru adolescenti si unul pentru adulti), 3 piscine cu jacuzzi si cascada, piscina pentru copii, 2 terenuri de tenis, sala de jocuri, sala de conferinte, mini-club (copii 4-12 ani), sporturi acvatice (catamaran, windsurf, snorkel, kayac), trenulet pentru transportul intern al oaspetilor si programe de divertisment.
Contra cost: magazine, librarie, salon de infrumusetare si Spa, servicii de spalatorie, bona, medic.

Camere hotel

Hotelul dispune de 362 camere standard si 60 camere Junior Suite. Camerele sunt dotate cu Aer Conditionat, ventilator de tavan, 1/2 paturi, baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, televizor, minibar, filtru cafea, masa si fier de calcat, seif, balcon. Camerele Junior Suite dispun de living si balcon.

Masa hotel

All Inclusive