Hotel Grand Palladium Kantenah 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Palladium Kantenah-Resort & Spa 5*  se afla in mijlocul unei zone cu vegetatie luxurianta, in directa vecinatate a plajei cu nisip alb si fin din Kantenah. Hotelul se afla la o distanta de circa 6 km de satul pescaresc Akumal si la circa 30 km de plaja din Playa del Carmen (transport public cu autobuze spre Playa del Carmen).


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Palladium Kantenah Resort & Spa 5* ofera urmatoarele facilitati:
2 iazuri localizate intr-o zona frumoasa si vizitate de pasari flamingo, 5 restaurante principale (tip bufet), cu specialitati si cooking show, 8 restaurante a la carte (bucatarie mediteraneana, japoneza si mexicana, steak-house si multe altele), theater-bar cu programe de animatie si inca 24 baruri. Oferta generoasa este completata de un centru wellness cu piscina, baie de aburi, jacuzzi, zona de fitness, sauna, tratamente de infrumusetare (contra cost), un internet center (contra cost), o tequilerie, 2 magazine cu suveniruri, serviciu medical, babyclub (pentru copii 1-3 ani), miniclub (pentru copii 4-12 ani), precum si junior club.  Hotelul Grand Palladium Kantenah Resort & Spa 5* este construot in stil colonial spaniol, intins pe o suprafata de aproximativ 700.000 metri patrati  si dispune in plus de o piscina pentru adulti si copii, precum si terase imbietoare (sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele de baie si pe plaja sunt oferite gratuit). Contra cost: sporturi nautice motorizate, centrului wellness (cu terapii de relaxare, masaj si coafor) si baza profesionala pentru scufundari in cadrul resortului. Gratuit: activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): 6 terenuri de tenis, fotbal, baschet, badminton, centru fitness (de la 18 ani), aerobic, gimnastica in apa, polo, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul/pistol cu aer comprimat, minigolf, boccia, shuffleboard, darts, caiac, catamaran, windsurf, scufundari in piscina si echipament snorkeling.

Camere hotel

Hotelul are 414 de camere sunt impartite intre 7 vile si 4 vile-bungalow. Camerele Standard sunt confortabile si dispun de paturi duble sau pat kingsize, dus sau baie, WC, foehn, aer conditionat, ventilator de tavan, TV satelit, telefon, minibar (alimentat zilnic), cafetiera/ceainic, fier si masa de calcat, seif si balcon. Camerele Junior Suite dispun in plus de cada cu hidromasaj, halate de baie si lounge cu sofa.

Masa hotel

All Inclusive.