Hotel Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5* exclusiv pentru adulti se afla  in Puerto Morelos, la 29 de km distanta de Cancun, pe o plaja privata cu o zona dedicata sporturilor nautice. Celebra Playa del Carmen se gaseste la  38 de km distanta, iar  Cozumel se afla la 45 de km departare. Aeroportul International  Cancun se afla la 16 km. Hotelul care face parte din lantul hotelier AM Resorts ofera confort deplin in cele 526 de camere elegante, o piscina in aer liber si un centru SPA.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, schimb valutar, bancomat, serviciu de concierge, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  cameră de bagaje, birou de turism, piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, grătar, bar, mic dejun în cameră,  restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (a la carte), bar, pranz la pachet, room service, salon de frumuseţe, facilităţi VIP în cameră, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, zonă pentru fumători, camere pentru nefumători, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, divertisment de seară, club de noapte/DJ, animatori, sporturi nautice, scufundări, snorkelling, zonă de plajă privată, biciclete disponibile (gratuit), teren de tenis, ciclism, spa și centru de wellness, solar, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sauna.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV  cu canale prin cablu, WiFi, bai cu cada, papuci, halate de baie. Unele camere au vedere la ocean sau la gradina.

Masa hotel

All Inclusive.