Hotel Zeus 3*



Descriere hotel

Hotelul Zeus 3* este amplasat la 80 de metri de plaja populară din Kamari, foarte aproape de numeroase baruri, taverne și cafenele. O stație de autobuz  aflata la numai  30 de metri de hotel, oferă legatura spre capitala Fira situata  la 8 km distanta. Aeroportul din Santorini este situat la 5 km, iar Portul Athinios se află la 10 km. Piscina hotelului este înconjurată de o terasă cu șezlonguri și umbrele. Oaspeții se pot relaxa şi la barul de langa piscină, savurand băuturi răcoritoare, mese ușoare și înghețată.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Zeus 3* ofera urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă la soare, ciclism, scufundări, snack bar, închirieri auto, cameră de bagaje, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare publica in apropiere fara rezervare.  

Camere hotel

Camerele  sunt amenajate în stilul cycladic simplu, cu vedere la grădina luxuriantă a complexului, Aer Condiționat, TV prin satelit și mini frigidere. Unele camere au  chicinete dotate cu plite de gătit.

Masa hotel

Mic dejun.