Hotel Zephyros Beach Boutique 3*



Descriere hotel

Hotelul Zephyros Beach Boutique 3* este situat in Stalida, Hersonissos, la numai 2 minute de mers pe jos de Plaja Stalis, la 32 de minute de plimbare de Parcul acvatic Star Beach, la 41 de minute de Palatul Malia si la 5 km de Acvariul Aquaworld. Oaspeii beneficiaza de 100 de camere moderne cu un design placut, piscina in aer liber, acces WiFi in lobby, cafea si ceai in spatiile comune si o serie de facilitati moderne pentru asigurarea confortului deplin.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

O gama variata de facilitati se afla la dispozitia turistilor: receptie deschisa non stop, 2 restaurante, 2 baruri/lounges, room service, cafea/ceai in spatiile comune, piscina in aer liber, sezlonguri pe plaja si la piscina, umbrele pe plaja si la piscina, piscina pentru copii, sporturi acvatice cu motor, serviciu  zilnuc de menaj, curatatorie chimica/spalatorie, camera de bagaje, biliard, servicii nuptiale, babysitting/supraveghere copii, WiFi contra cost.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcoane sau terase mobilate, TV, WiFi contra cost, telefoane, mini baruri, bai cu cada sau dus, uscatoare de par.

Masa hotel

Demipensiune.