Hotel Zante Maris 4*



Descriere hotel

Hotelul Zante Maris 4* se află în Tsilivi-zona Planos, o staţiune pitorească cu foarte mulţi măslini, vii şi pomi fructiferi, cu privelişti deosebite şi plajă cu nisip fin, premiată cu Blue Flag si lungă de 4 km.
Hotelul se afla amplasat la o distanta de 70 m de stația de autobuz și taxi, 70 m distanța față de centrul stațiunii Tsilivi, 3 km distanță față de orașul Zante și la numai 7 km distanță față de aeroportul din Zakynthos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai piscină exterioară, piscină interioară, piscină pentru copii, şezlonguri şi umbreluţe (gratuite, la piscină), recepţie, casa de schimb valutar, room service, restaurant principal, lobby bar, lounge, salon TV, bar la piscina, magazin de suveniruri, supermarket, spălătorie, biliard, sală de jocuri, volei pe plajă, tenis de masă, jacuzzi, saună, sală de gimnastică, salon de înfrumuseţare si programe de divertisment.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus, uscător de păr, TV, telefon, mini frigider, balcon sau terasă, aer condiţionat si seif (contra cost, 10 euro/săptămâna).

Masa hotel

All Inclusive.