Hotel Varvara`s Diamond 3*



Descriere hotel

Hotelul Varvara`s Diamond 3* este situat în localitatea Platanes, la 5 km de orasul cretan Rethymnon si la 65 de km distanta de Aeroportul International Chania. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: cameră de bagaje, aer condiţionat, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, bibliotecă, zonă pentru fumători, fax/copiator, salon TV, gradina, terasă la soare, bar, snack bar, gratar, zonă de picnic, cafenea, bar la piscină, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, inchirieri biciclete, menaj zilnic, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, piscină în aer liber, umbrele de plajă, sezlonguri, tur sau curs despre cultura locală. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare studio/apartament ofera: aer condiţionat, balcon, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, fier de calcat, terasa, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, canapea extensibila, izolare fonica, porți de siguranță pentru copiii mici, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, plita de gatit, fierbător electric, ustensile de bucătărie, masa, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta.

Masa hotel

Fara masa.