Hotel Themis Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul Themis Beach 4* este situat pe plaja din Kokkini Chani la aproximativ 3 km de Cretaquarium, la 4 km de Watercity Waterpark si la 14 km de Muzeul Arheologic Heraklion. Hotelul ofera 157 de camere luminoase si confortabile si o piscina generoasa in aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Themis Beach 4*  dispune de urmatoarele facilitati: receptie deschisa nonstop, room service, piscina in aer liber, restaurant, 2 baruri/salon, cafenea, snack bar, cafea/ceai in lobby, bar pe plaja si la piscina, vestiare pe plaja contra cost, sezlonguri si umbrele pe plaja,  fitness, teren de tenis, tratamente spa, masaje, club de noapte, piscina pentru copii, prosoape la plaja, umbrele si sezlonguri la piscina, Arcade/sala de jocuri, biliard, sala de conferinte, statie computer, servicii concierge, inchirieri auto, camera de bagaje, curatatorie chimica/spalatorie, lift, zone pentru fumatori, gradina, spatiu pentru picnic, biblioteca, sala TV, menaj zilnic.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, canapea, zona de sedere separata, balcon mobilat, TV cu canale prin satelit, birou, telefon, WiFi contra cost, frigider, apa imbuteliata, seif, masaj, baie cu cada, uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune.