Hotel Roxani 3*



Descriere hotel

Hotelul Roxani 3* administrat de o familie, este situat in Amoudara - Creta, la 200 de metri de plaja, la 5 km de centrul oraşului Heraklion si la 11 km de Aeroportul International Nikos Kazantzakis. Restaurantul hotelului ofera un mic dejun bogat si preparate cretane la pranz si cina. Snack bar-ul de langa piscina serveste cocktailuri si bauturi racoritoare.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, bilete pentru transport în comun, birou de turismm, aer condiţionat, biblioteca, biliard, inchirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere,  pranz la pachet, grătar, restaurant, lift, închirieri auto, seif, camere de familie, salon TV, fax/copiator, menaj zilnic, grădină, terasă la soare, bilete la atracții sau spectacole, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, piscină în aer liber, sezlonguri. Animalele de companie sunt acceptate la cerere gratuit.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, telefon, balcon, fier de calcat, frigider, TV cu canale prin satelit, WiFi gratuit, terasa, baie cu dus, uscator de par, toaleta.

Masa hotel

Demipensiune.