Hotel Porto Plaza 3*



Descriere hotel

Hotelul Porto Plaza 3* este situat în orasul Hersonissos din Insula Creta, la 2 km de Parcul acvatic Star Beach si de Muzeul de istorie in aer liber Lynchostatis.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, birou de turism, cameră de bagaje, schimb valutar, vestiare, terasă la soare, grădină, bibliotecă, sporturi nautice, inchirieri biciclete, darts, tenis de masă, biliard, cameră de jocuri, teren de golf  la maxim 3 km, teren de joacă pentru copii, terasă la soare, bar, room service, snack bar, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale  la cerere, mic dejun în cameră, WiFi gratuitin zonele publice, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, închirieri auto, salon TV, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, solar, sala de fitness, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, birou, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu,  fierbător electric, terasa, seif, telefon, radio, frigider, fier de călcat, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite, uscător de păr. 

Masa hotel

Mic dejun