Hotel Myconian Utopia Relais & Chateaux 5*



Descriere hotel

Hotelul Myconian Utopia Relais & Chateaux 5* este amplasat pe costa unui deal, la doar 100 de metri de Plaja Elia, la 10 km de Plaja Platys Gialos, la 12 km de  aeroportul si orasul Mykonos si la 14 km de celebra Plaja Psarou. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, aer condiţionat, incalzire, lift, magazine, camere pentru nefumători, capelă/altar, terasă la soare, bar, snack bar, mic dejun în cameră, restaurant, room service, babysitting/servicii pentru copii, sporturi nautice, menaj zilnic, serviciu de calcat, spălătorie/curăţătorie chimică, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, piscină interioară. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare este prevazuta cu: aer conditionat,seif, telefon, balcon, izolare fonica, birou, frigider, fier de calcat, WiFi gratuit,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, terasa, blu-ray player, serviciu de trezire, statie iPod, mobilier de grădină, baie cu dus cu efect de ploaie, uscator de par, toaleta, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun.