Hotel Myconian Korali Relais & Chateaux 5*



Descriere hotel

Hotelul Myconian Korali Relais & Chateaux 5*  este situat la 1 km de orasul Mykonos, are 40 de camere si face parte din lantul hotelier The Myconian Collection, Relais & Chateaux. Restaurantul a la carte Bau cu vedere la piscina si la faimoasele mori de vant din orasul Mykonos  serveste specialitati mediteraneene, iar barul de la piscină George`s cu vedere la mare ofera bauturi racoritoare si gustari usoare.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer conditionat, transfer de la/la aeroport contra cost, serviciu de transfer contra cost, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, babysitting/servicii pentru copii, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, mic dejun în cameră, room service, restaurant a la carte, bar la piscină, piscină în aer liber, terasă, prosoape la piscina, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele confortabile  au balcoane cu vedere superba la Marea Egee, aer condiționat, TV prin satelit, mini baruri si seifuri.

Masa hotel

Mic dejun.