Hotel May Beach 3*



Descriere hotel

Hotelul May Beach 3* se află la 200 de metri de plaja Missiria şi la 4 km de Rethymnon.  Celebra mănăstire Arkadi se află la 10 km. Pitorescul port veneţian Rethymnon este situat la o distanţă de 5 minute cu maşina. Hotelul oferă parcare  gratuită. Restaurantul hotelului serveşte un mic dejun tip bufet şi cină cu specialităţi greceşti. Oaspeţii pot savura băuturi şi mâncăruri uşoare, cum ar fi salate, la barul de la piscină. Oaspeţii au acces la terenurile de tenis şi de volei. Pentru copii există o piscină şi un loc de joacă. Personalul hotelului organizează seri greceşti cu muzică şi dans.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul May Beach 3* le ofera oaspetilor sai:  grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, bibliotecă, teren de joacă pentru copii,  restaurant, bar, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, fax/copiator, magazine, camere de familie, încălzire, Aer Condiţionat, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, parcarea proprie gratuita  (nu este necesară rezervare). 

Camere hotel

Toate cele 76 de camere au Aer Condiţionat, sunt decorate elegant, cu mobilier modern. Fiecare cameră are TV prin satelit şi frigider. Toate spaţiile de cazare oferă o zonă de relaxare.

Masa hotel

All Inclusive