Hotel Maison Des Lys 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Maison Des Lys 4* este situat la 500 de metri de centrul orasului Akrotiri, la 1 km de Plaja Kokkini Paralia, la 15 km de orasul Fira si ofera vedere la Marea Egee și la rocile vulcanice din Santorini.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, aer condiţionat, incalzire, camere de familie, camere pentru nefumători, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, fax/copiator , gradina, terasă la soare, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, bar, snack bar, room service, pranz la pachet, restaurant, mic dejun în cameră, bilete la atracții sau spectacole, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină în aer liber, masaj, umbrele de plajă, sezlonguri, tur sau curs despre cultura locală, echitatie, drumetii, caiac, scufundări, snorkelling. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

Fiecare suita dispune de:  aer condiţionat, incalzire, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, masa, mobilier de gardina, WiFi gratuit, frigider, serviciu de trezire, terasa, masa, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaleta, cada spa, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel