Hotel Lavris Paradise 4*



Descriere hotel

Hotelul Lavris Paradise 4* este situata in Kato Gouves, o statiune turistică bine dezvoltată cu golfuri cu plajă cu nisip, sate tradiționale și situri arheologice interesante. Acesta se afla în apropiere de Acvariul din Creta și centrul de scufundări, la doar 16 km spre est de Aeroportul Internațional Heraklion și la 7 km de satul Hersonissos. Oaspeții se pot bucura de preparate delicioase din bucătăria grecească și internațională la restaurantul hotelului sau pot savura o băutură la barul plin de viață de la piscină.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Lavris Paradise 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, biliard, tenis de masă, darts, saună, sală de fitness, masaj, piscină interioară, teren de joacă pentru copii, karaoke, animatori, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), snack bar, room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, ascensor, încălzire, internet prin cablu este disponibil în zonele publice contra cost 4 euro/oră, internet Wi-Fi  în zonele publice contra cost 4 euro/oră, parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Cele 43 de camere luminoase și bine mobilate, ofera facilități moderne pentru un sejur plăcut. Fiecare are TV cu canale prin satelit, mini frigider și balcon.

Masa hotel

Demipensiune.