Hotel Bella Elena Apartments 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul  Bella Elena Apartments 3* incadrat de o gradina frumoasa, se afla la 2 minute de mers pe jos de piata centrala din localitatea cretana Malia si la 800 de metri de plaja. La cativa pasi sunt numeroase baruri, magazine si taverne, iar la 15 minute distanta de mers cu masina este satul traditional Krasi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, seif, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, terasă la soare, gradina, parcare gratuita fara rezervare, fax/copiator, aer condiţionat, camere de familie, camere pentru nefumători, salon TV, spălătorie, transfer la aeroport contra cost, biciclete disponibile  gratuit, piscină în aer liber, bilete la atracții sau spectacole, piscină pentru copii, WiFi gratuit, biliard, tenis de masă, happy hour, evenimente sportive difuzate live, bar, snack bar, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, bar la piscină. Animalele de companie sunt acceptate la cerere gratuit.  

Camere hotel

Fiecare studio/apartament detine: aer condiţionat, balcon, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, fier de calcat, terasa, birou, intrare privata, izolare fonica, TV cu ecran plat si canale prin satelit, mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber, porți de siguranță pentru copiii mici, chicineta, frigider, plita de gatit, cuptor cu microunde,fi erbător electric,ustensile de bucătărie, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta,  uscător de păr.

Masa hotel

Fara masa.