Hotel Avalon 4*



Descriere hotel

Hotelul  Avalon 4* este un hotel nou ce  reprezintă o destinaţie perfectă de vară, fiind situat în partea de vest a renumitei staţiuni Sunny Beach, la numai 350 de metri de plajă. Complexul este la 800 de metri de centrul staţiunii Sunny Beach şi la 2 km de Nessebar, unul dintre cele mai vechi orăşele europene. Nessebar este un oraş antic cu numeroase atracţii istorice şi arhitecturale. Hotelul Avalon oferă un stil uimitor, combinat cu facilităţi luxoase şi funcţionale. Oaspeții pot profita de soare lângă piscina în aer libe si au la dispoziţie 3 mese tip bufet pe zi la restaurantul cu terasă, precum şi băuturi răcoritoare la barul hotelului. De asemenea, se oferă şi un program de divertisment pentru copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul pune la dipozitia oaspetilor sai: room service, transfer de la/la aeroport, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, seif, magazine (în unitatea de cazare), camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, camere de familie, ascensor, Aer Condiţionat, piscină în aer liber, grădină, restaurant, bar, internet Wi-Fi hotspot disponibil în întregul hotel şi costă 2,50 euro/ oră, parcare proprie (nu este posibilă rezervarea) şi costă 6 euro/zi.

Camere hotel

Cele 240 de camere sunt prevazute cu: chicineta, Aer Conditionat, zona de relaxare, TV, birou, baie cu dus/cada, uscator de par, telefon.

Masa hotel

All Inclusive