Hotel Aquila Atlantis 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Aquila Atlantis 5* este situat la 200 de metri de Muzeul de Arheologie din Heraklion, la 2 km de portul orasului cu legaturi catre Portul Pireu din Atena, la 4 km de Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis si la 6 km de situl arheologic din Knossos. Hotelul detine camere si suite elegante, piscina in aer liber, piscina semi-acoperita, restauranta si 6 spatii multifunctionale. Acest hotel apartine lantului hotelier Aquila Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, seif, lift, aer condiţionat, salon TV, zonă pentru fumători,  încălzire,  închirieri auto, WiFi gratuit, parcare publica contra cost fara rezervare, camere izolate fonic, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, bar, restaurant, snack bar, room service, mic dejun în cameră, pranz la pachet, meniuri cu diete speciale la cerere, grădină, terasă la soare, piscină pe acoperiș, facilitati spa, sala de fitness, inchirieri biciclete, serviciu zilnic de menaj, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de călcat, spălătorie/curăţătorie chimică, babysitting/servicii pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, telefon, seif, TV cu ecran plat si canale prin satelit, mini bar, izolare fonică, WiFi gratuit, mașină de cafea, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaleta, halate de baie,  articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Demipensiune