Hotel Aqua Marina 3*



Descriere hotel

Hotelul  Aqua Marina 3* este situat in orasul Rethymnon, la 20 de metri de plaja, la 800 de metri de Portul Rethymnon, la 1,5 km de Fortezza, la 22 de km de Georgioupolis si la 68 de km de aeroportul internațional din Chania.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: seif, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, ziare, lift, aer condiţionat, camere de familie, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, parcare pe stradă, WiFi gratuit, fax/copiator, curăţătorie chimică/spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, menaj zilnic, terasă la soare, acces direct la plaja, masaj, baie picioare, windsurfing, pescuit, snorkelling, scufundări, drumeţii, ciclism. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare resedinta are in componenta: aer condiţionat, seif, incalzire, izolare fonica, balcon, masa,  TV cu ecran plat, chicineta, frigider, masina de cafea, ustensile de bucătărie, cana fierbator, prajitor de paine, mobilier de grădină, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel