Hotel Wyndham Dubai Marina 4*



Descriere hotel

Hotelul Wyndham Dubai Marina 4* se află la doar 10 minute de mers pe jos de statiile de metrou si tramvai JLT cu legături spre cele mai importante cartiere de afaceri, centre comerciale și puncte de atracție  din Dubai. Aeroportul Internațional Dubai se gaseste la  30 de minute de mers cu mașina. Hotelul de lux ofera o vedere coplesitoare la Marea Arabiei și la zona Dubai Marina, valet in parcare si transfer gratuit la plaja. Oaspetii au posibilitatea sa aleaga unde vor lua masa si ce vor bea, din cele 2 restaurante, 2 baruri si o cafenea. La Restaurantul "Essence" se poate lua masa pe tot parcursul zilei, iar la "Range" se servesc preparate la gratar. Acest local detine si un  bar. "Cafe Azur" amplasat in lounge-ul din lobby ofera bauturi racoritoare.  Hotelul are un modern centru spa, sala de sport, piscina in aer liber, centru de afaceri ultramodern, magazin de suveniruri si  cadouri, serviciu de concierge si un birou de schimb valutar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Wyndham Dubai Marina 4* detine urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), seif, ziare, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lounge/cameră cu TV, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinţe şi petreceri,  centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, zonă pentru fumători, aer condiţionat, camere de familie, camere pentru nefumători, minimarket propriu, mic dejun în cameră, 2 baruri, cafenea, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, pranz la pachet, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, masaj, saună, baie de aburi, sală de fitness, spălătorie, curăţătorie chimică, lustruire pantofi, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Toate cele 486 camere sunt utilate cu aer condiționat, zone de relaxare, TV cu ecrane plate, mini baruri, birouri, cutii de valori, bai cu duș, cadă și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.