Hotel TRYP by Wyndham Barsha Heights 4*



Descriere hotel

Hotelul TRYP by Wyndham Barsha Heights  4* este un hotel nou și elegant amplasat in zona Barsha Heights, la doar 600 de metri de staţia de metrou Dubai Internet City. Se oferă un serviciu gratuit de transfer la Mall of the Emirates și la Plaja Kite aflata la numai cateva minute distanta. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la doar 30 de km (30 de minute cu masina). Oaspetii pot lua masa la restaurantul rustic Local, la L!QD care serveste tapas și cocktailuri într-un cadru ce imbina perfect ambianța din Ibiza cu cea a festivalului muzical Coachella, sau pot dansa pe ritmuri de muzică urbană modernă la localul BarBary. Hotelul apartine lantului hotelier TRYP.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat,  lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, magazin de suveniruri/cadouri, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, room service, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, club de noapte/DJ, WiFi gratuit, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, piscină în aer liber, sală de fitness, grădină, terasă la soare. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, seif, telefon, birou, ventilator, WiFi gratuit, TV, facilitati de calcat, baie cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun