Hotel Towers Rotana 4*



Descriere hotel

Hotelul Towers Rotana 4* este situat pe Bulevardul Sheikh Zayed din Dubai, vis-a-vis de statia de metrou Financial Centre, langa Burj Khalifa  si la 10 minute de complexul comercial Dubai Mall, de Centrul Financiar Internaţional din Dubai şi de Plaja Jumeirah. Aeroportul International Dubai se afla la 12 km distanta.



Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, vestiare, ziare, lift, seif,  aer condiţionat, incalzire, zonă pentru fumători, magazine, închirieri auto, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, canale TV pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, bar, room service, restaurant, meniu oentru copii, pranz la pachet, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale la cerere, saună, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de aburi, sesiuni de yoga, piscină în aer liber, tir cu arcul, squash, tenis de masă, biliard, scufundări, evenimente sportive difuzate live, happy hour, seri cu cina tematica, club de noapte/DJ. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, mini bar, seif, serviciu de trezire, fier de calcat, TV cu ecran plat, birou, WiFi gratuit, fierbator electric, baie cu dus/cada, toaleta, halate de baie, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun