Hotel The H Dubai 5*



Descriere hotel

Hotelul  The H Dubai 5* este situat la numarul 1 pe Bd. Sheikh al Zayed,  la 15 minute de mers cu maşina de Piaţa Madinat Jumeirah şi Mall of the Emirates si la 10 km de Aeroportul Internaţional Dubai. Acesta ofera selecţia eclectică de preparate culinare, divertisment  nocturn, un centru spa premiat  - Mandara, camere si suite de inalta clasa cu suprafete cuprinse intre 50 si 1.130 metri patrati. Localuri renumite cum sunt  OKKU, PLAY, 40KONG, The Black Lion, Eat & Meat Restaurant, H Bar, Diademas isi au clienti fideli din toata lumea. Hotelul dispune d eun modern centru de wellness si spa cu doua suite pentru cupluri, zece camere de tratament, camere termale si de hifroterapie, dusuri senzoriale, saune si cada cu hidromasaj, treisprezece sali de conferinte si o sala de bal pentru 1.000 de persoane.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje,aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, transfer la aeroport contra cost, terasă la soare, grădină mobilata, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, lift, seif, ziare, WiFi gratuit, bar, mic dejun în cameră, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, meniu pentru copii, snack bar, pranz la pachet, room service, bar la piscină, cafenea,  livrări de alimente,  club de noapte/DJ, divertisment de seară, biliard, happy hour, săli de conferinţă şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, zonă pentru fumători, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, spa și centru de wellness, sauna, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, cameră de aburi, baie picioare, piscină încălzită in aer liber, sezlonguri, prosoape de piscină. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer condiţionat, ferestre din podea pana in tavan, mini bar, masina de cafea, seif, telefon, radio, birou, facilităţi de călcat, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, WiFi gratuit, izolare fonică, serviciu de trezire,  fierbător electric, canapea extensibilă, baie cu dus/cada, halate de baie,  uscător de păr, toaleta,  papuci de casă,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.