Hotel Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*



Descriere hotel

 Hotelul Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5* este situat în zona The Walk din Jumeirah Beach Residence, la cativa pasi de centrul comercial The Beach Mall, la 500 de metri de statia de tramvai JBR 2, la 5 minute de mers pe jos de zona Dubai Marina si la 15 minute de mers cu masina de Parcul acvatic Wild Wadi Si de Mall of the Emirates. Hotelul apartine lantului hotelier Sofitel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit, ziare, lift, seif, magazine, aer condiţionat, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, zonă pentru fumători, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, terasă la soare, acces direct la plaja, bar, mic dejun in camera, snack bar, restaurant, room service, meniuri cu diete speciale la cerere, cafenea, bar la piscină, babysitting/servicii pentru copii, bibliotecă, happy hour, teren de golf, seri cu cină tematică, muzica live, evenimente sportive difuzate live, piscină în aer liber, masaj, sala de fitness, sauna. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: aer condiţionat, mini bar, seif, telefon, balcon, birou, DVD player, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, izolare fonica, serviciu de trezire, cana fierbator, terasa, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun