Hotel Sheraton Dubai Creek 5*



Descriere hotel

 Hotelul Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers 5* este amplasat in districtul Deira, pe malul Golfului Dubai, la 3 km de pietele de aur si condimente si la 15 minute de mers cu masina de centrele comerciale BurJuman si Deira City. Acest hotel apartine brandului hotelier Sheraton.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, schimb valutar, serviciu de concierge, birou de turism, vestiare, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, ziare, aer condiţionat, serviciu de transfer, magazine, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, minimarket, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, menaj zilnic, lustruire pantofi, bar, snack bar, restaurant, meniu pentru copii, room service, cafenea, mic dejun în cameră, piscină pentru copii, teren de golf , darts, tenis de masa, inchirieri biciclete, masaj , sauna, sala de fitness, cameră de aburi, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, WiFi gratuit, zona de relaxare, TV cu ecran plat, birou, baie cu dus/cada, toaleta,  articole de toaleta gratuite

Masa hotel

Mic dejun.
Demipensiune.
Pensiune Completa.