Hotel Roda Amwaj Suites 5*



Descriere hotel

Hotelul Roda Amwaj Suites 5*  este situat  în zona comercială Jumeirah Beach Residence din Dubai, cu intrarea vis-a-vis de statia de tramvai JBR2,  la 1 km de Dubai Marina,  la 2 minute de mers cu masina de Insula Bluewaters care urmeaza sa fie inaugurata curand, la doar 10 minute de Parcul de distractii Dubai Parks and Resorts si la 30 de km de Aeroportul Internațional Dubai. Complexul apartine lantului hotelier Roda Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, lift, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, zonă pentru fumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, camere izolate fonic, gradina, piscină în aer liber, sala de fitness, room service, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, livrări de alimente contra cost, canale TV pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare apartament este prevazut cu: aer conditionat, living, canapea, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, seif, fier de calcat, balcon, birou, izolare fonica, mobilier de gradina, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, zona de luat masa, fierbator electric, ustensile de bucatarie, cuptor, plita de gatit, masa, baie cu dus si cada, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.  

Masa hotel